For customer inquiries and general information

Work time

From Monday to Friday from 9.00 am to 5.30 pm

Head office

Joy Fashion Ltd.

1164 Sofia

1A, Plachkovitsa Str.

Tel: +359 2 850 45 60

E-mail: office@joyoptics.com

Моля попълненте грешните или не пълни полета!
captcha
Чрез изпращане на Вашето съобщение Вие заявявате, че сте запознати с нашата Декларация-съгласие за защита на личните данни.

Посочените от Вас лични данни ще бъдат обработвани от „Джой Фешън“ ЕООД в съответствие с разпоредбите на Регламент (ЕО) № 2016/679 (GDPR) и относимото българско законодателство.

Администраторът на лични данни е „Джой Фешън“ ЕООД, ЕИК 107052730. Вашето съобщение по електронна поща ще бъде обработвано от Джой Фешън, за да предоставим отговор на Вашето запитване. Личните данни, съдържащи се във Вашето електронно писмо, ще бъдат използвани единствено за обработка на Вашето съобщение.Данните относно име, фамилия, имейл адрес се използват също така за събиране на статистически данни. Данните се съхраняват в архива на Джой Фешън за максимален период от 5 години, след което се унищожават. Разполагате с право по всяко време да оттеглите свободно даденото от Вас съгласие личните Ви данни да бъдат обработвани за целите на предоставяне на отговор на изпратеното от Вас съобщение по-горе. Разполагате също с право на достъп, заличаване и коригиране на данните, с право да възразите срещу обработването на личните Ви данни или срещу предоставянето им на трети лица, като се свържете с „Джой Фешън“ ЕООД чрез имейл на newsletter@joyoptics.com или чрез изпращане на писмено заявление до адреса на „Джой Фешън“ ЕООДв гр. София 1164, район Лозенец, ул. „Плачковица“ № 1А,  както и с правото да се обръщате към Комисия за защита на личните данните на адрес гр. София, ул. „Проф. Цветан Лазаров“ № 2.

Регистрирай се за нашия бюлетин тук!
x

Всеки месец ще получаваш най-актуалните ни предложения и промоции.