Защо да изберем слънчеви очила с поляризация?

Всеки от нас е изпитвал това –  заслепяване на зрението, когато излезем от вкъщи навън в ясен слънчев ден. Прякото въздействие на слънчевите лъчи върху очите ни може да бъде потенциално опасно. Отблясъците не само намаляват възможността да се вижда добре, но могат да навредят на зрението.

Използвайки слънчеви очила с поляризирани стъкла, нашите очи се чувстват по-комфортно докато сме навън. Те намаляват отблясъците, а това спомага да виждаме околния свят по-контрастно дори и при ярка светлина. По този начин ние се наслаждаваме на  природата около нас в нейните естествени цветове. Изключително помагат на шофьорите като им осигуряват комфорт и значително по-голяма сигурност по време на пътуването, т. к. могат чувствително да намалят времето за реакция в определени ситуации.

Поляризираните стъкла се препоръчват за всякакви дейности на открито включително практикуване на водни и зимни спортове, колоездене, планински преходи и т.н.. През зимата те значително намаляват отблясъците от снега и са предпочитани от скиори и планинари.

Ако за вас е предизвикателство да виждате добре на открито през деня тогава чифт слънчеви очила с поляризирани лещи вероятно е добра инвестиция за вас.

Поляризацията на стъклата:

  • може да подобри значително зрителния комфорт
  • осигурява яснота и контраст на зрението
  • намалява вредния ефект на ултравиолетовите лъчи
  • улеснява зрението при практикуване на различни спортове и активности на открито
  • намалява зрителната умора
  • осигурява зрителен комфорт и на сянка като защитава Вашите очи от вредните UV лъчи
  • работи отлично и през зимата като е изключително подходяща за практикуващите зимни спортове
  • поляризираните стъкла се изработват в голямо цветово разнообразие (кафяво, сиво, зелено, жълто и т.н.

В магазините на Joy Optics и Grand Optics можете да откриете огромна колекция от слънчеви очила с поляризирани лещи на водещи производители. Част от нея са и слънчевите очила JOY, които са изработени специално за нашата верига и са оборудвани с качествени поляризирани лещи. Разгледайте колекцията тук: https://joyoptics.bg/bg/produkti/slynchevi-ochila/view/joy

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *