Какво говори формата на очилата ви за вас?

 

Ако очилата можеха да говорят, какво щяха да кажат?  Независимо дали става въпрос за диоптрични рамки или слънчеви очила, изборът на моден аксесоар изпраща послание за вашата личност.

Какъв стил предпочитате?

Ярките цветове

Цветните очила са предпочитани от дами, които желая да бъдат забелязани и имат усет към модата.

Очила с деликатна рамка

Очилата с тънка рамка са елегантен избор. Предпочитани са от любителите на класическия стил, както и от дамите, които са деликтни, но уверени в себе си.

Хавана стил

Топлите кехлибарени тонове изглеждат изискано във всякакви форми и обикновено са избор на задълбочените и загадъчни личности.

Геометрични форми

Многоъгълните рамки са игриви и привличащи вниманието. Дамите, които ги носят умеят да се забавляват, но се отличават и с аналитичен ум.

Ако сте се припознали в някой от популярните стилове очила, допълнете колекцията си с нов модел, който ще акцентира вашата индивидуалност.

До края на март ви очакват Spring Sale предложения и до -60% отстъпки в оптики OptissimО, Grand Optics & Joy Optics в градовете: София, Перник, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Благоевград, Русе, Велико Търново, Плевен, Сливен, Враца, както и онлайн на shop.grandoptics.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *