Тенденции в слънчевите и диоптричните очила KWIAT за 2018г.

Тенденции при слънчевите и диоптричните очила KWIAT за 2018г.

Форма:

Най-новият хит за 2018 г. е формата тип „пеперуда“, която има силно изразено присъствие и в колекциите на българската марка очила KWIAT.

 

 

 

Наблюдава се и преплитане между кръглите очила и бъбреците, като бъбрековидната форма е заменена с кръглата, но двойният мост се запазва. Замяната на формата се изразява и в многоъгълни, футуристични и скосени очила.

Вечният бъбрек или авиатор заявява влиянието си върху модните тенденции, като се появява в еволюирали варианти. Например, новият авиатор на KWIAT (KS EX 9141) е вече с двойна рамка, която е изработена от изключително лек метал за максимален комфорт и придава едно различно излъчване.

Очилата тип глетчер (KS EX 9154) с прегради отстрани също се появяват през 2018г. Те са умело модернизирани за ежедневието на съвременния човек. Големите и дълбоки форми също са много актуални. Те придават тази леко небрежна и загадъчна нотка към модерната визия.

Наблюдава се и интересна заигравка с дръжките на очилата, като част от тях завършват с акцент под формата на дамска обувка с токче (KW EX 9101 B). Друго интересно при дръжките е, че са все по-тънки. Това придава допълнителен комфорт и намалява до минимум дразнещата в тена разлика, която очилата често оставят през лятото.

Цветове:

Сред основните тенденции през годината е използването на различни ярки цветови комбинации като сребрист метал с прозрачна, лилава или дори зелена пластмаса. В колекциите на KWIAT присъстват и райета, брокат и преливки. Брокатът е сред хитовете тази година и ще блести с пълна сила на лицата на модерните дами. За първи път брокатът е поставен и върху матов метал. Цветовете са синьо, лилаво, червено и зелено. Интересна новост е и релефната пластмаса, тип „шкурка“. Изключително актуална е и прозрачната пластмаса, която се появява както в мат, така и в гланц. По-смели и по-искрящи са цветовите комбинации и при мъжките очила, като към класическите цветове се добавя лилаво, синьо или дори червено.

 

През 2018 година изключително модерни са сивите огледални стъкла. Появява се и нов наследник на актуалното розово-златно, а именно ябълковото златно. Това е напълно нов цвят в стъклата на слънчевите очила. Освен познатите ни огледални стъкла, през тази година новата тенденция са полупрозрачните стъкла, които имат и лек огледален ефект. Такива стъкла се срещат дори и със зелен оттенък. Към класическите сиви и кафяви стъкла са добавени и преливащи от тъмно към светло синьо и жълто в най-долната си част. Друг нов цвят за 2018 г. е зелено преливащо стъкло тип горска сянка.

Новите колекции слънчеви и диоптрични очила KWIAT 2018 ще откриете в  магазините на GRAND Optics и JOY Optics.

 

Източник: KWIAT

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *