Отново на работа или на училище с нови очила

Връщайки се отново на работа, всички ние редовно преуморяваме очите си, прекарвайки деня в затворено помещение с множество източници на изкуствена светлина. LED екраните на компютри, лаптопи и телевизори непрекъснато излъчват вредна синьо-виолетова светлина, затова нашият съвет е „Изберете подходящите за вас очила за офис среда!“.

В оптиките ни ще намерите редица продукти, подходящи за вашите специфични зрителни потребности:

еднофокусни стъкла– това са стъкла за гледане само на една дистанция. При тях фокусът е равномерен по цялата повърхност на стъклото. Еднофокусните стъкла могат да имат редица екстри: защита от UV радиация, антирефлексно, хидрофобно, липофобно покритие и други.

– офис стъкла – те предоставят големи зрителни полета от близки до междинни разстояния (между половин и четири метра). Изключително подходящи са за работа в офис среда, както и за някои професии, които изискват добро виждане на средни разстояния.

– прогресивни стъкла – препоръчителни са за хора над 45 г., които имат нужда от корекция на зренето на всички дистанции – близка, средна и далечна. Стъклата се изработват чрез специална иновативна технология и имат перфектен естетически вид.

– хората, които прекарват по-голяма част от ежедневието си в затворено помещение и са изложени на синьо-виолетова светлина от LED екраните на своите телефони, компютри и таблети, е добре да изберат стъкла с покритие Blue Protect. То филтрира вредната светлина и възпрепятства преминаването ѝ към окото.

дигитални стъкла – подходящи са при активно ползване на дигитални устройства (таблети, телефони). Ползата от тези стъкла е най-вече намаляването на умората при дълга работа на дигитални екрани. Изключително подходящи за хора от 30 до 45 г.

 

Специалната ни оферта за диоптрични очила до края на септември е:

-35% за очила до 300 лв.

-40% за очила от 301 до 699 лв.

-45% за очила над 700 лв.

 

Зрението е едно от най-важните ни сетива, затова е наша отговорност да го пазим.

Всеки ден ние сме изложени на ултравиолетова радиация от слънцето и през повечето време дори не го осъзнаваме. С течение на времето UV лъчението може да причини сериозни увреждания. За щастие, тези щети могат да бъдат предотвратени чрез носенето на правилните слънчеви очила. През първия есенен месец слънчевите ни очила са с отстъпка от -40 до -70%.

Промоциите важат за всички участници в лоялните ни програми, но ако нямате карта за отстъпка, то такава може да ви бъде издадена, във всяка от оптиките ни, и да се възползвате от намалението.

  • През месец септември издаването на VIP карта за лоялни клиенти не е обвързано с допълнителнo условиe покупката да бъде над 350 лв.
  • До края на месеца всяка нова компания, която се включи в програма „Корпоративни клиенти“ ще има възможност да се възползва от описаните преференции и също така ще получи 5(пет) талона за отстъпка на стойност 100 лв. всеки.Талоните се предоставят при предаване на картите по Лоялна програма „Корпоративни клиенти“ и могат да се комбинират с текущите намаления.

И тъй като е важно да обърнем внимание на децата преди училище, ви напомняме, че както вече стана традиционно, месец септември при нас е посветен на детското зрение. Във всички магазини от вериги Grand Optics и Joy Optics може да направите безплатен тест на зрението на вашето дете. Тестът ще се извършва с авторефрактометър. Апаратът позволява обективно изследване на рефракцията (пречупвателна сила) на окото. Скринингът с авторефрактометър дава добра предварителна оценка на зрителната острота и е подходящ за възрастни и деца над 6 години.

Очите ни трябва да издържат на напрежение в продължение на много часове всеки ден, затова ви препоръчваме при всякакъв дискомфорт и дори при липса на такъв редовно да посещавате очен лекар.

Бъдете отговорни, погрижете се за вашето зрение сега!

За повече информация www.grandoptics.bg и www.joyoptics.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *