Hello Summer

Кои ще бъдат модерните очила през лято 2021?

Лятото е онзи любим момент от годината, в който емоциите и цветовете се превръщат в незабравими моменти и спомени. Първите слънчеви лъчи правят делничният ден по- бляскав, но и често заслепяват очите.
Необходимостта да предпазите зрението си от вредното влияние на слънцето е от съществено значение за очното здраве. Липсата на предпазен UV филтър може да доведе до сериозни увреждания. За щастие слънчевите очила освен полезни, биха могли да бъдат и модерно допълнение към лятната ви визия. За вас подготвихме актуалните визии за сезона.

КВАДРАТНИТЕ OVERSIZE МОДЕЛИ

Големите квадратни форми са предпочитан аксесоар от звездите. Плътната рамка е желан акцент от находчивите и амбициозни дами. Моделите могат да бъдат открити в характерните за сезона пастелни цветове или класическо черно. Те придават енергично излъчване на носещия и отразяват индивидуалността му.

Дамски слънчеви очила Police SPLA20-300K

Дамски слънчеви очила Calvin Klein Jeans CKJ21617S-001

НОВОТО КОТЕШКО ОКО, С ФОРМА ТИП ПЕПЕРУДА

Тази женствена форма, има своят представител и в таз годишните колекции. Няма как да не отбележим, че такъв тип слънчеви очила придават нежност и изтънченост. От друга страна, благодарение на по- голямата форма на моделите, освен очите си, предпазвате и деликатната  зона около тях. Ретро прочита на котешкото око ще продължи да бъде актуален и през есента.

Дамски слънчеви очила VOGUE VO5338S-286869

Дамски слънчеви очила Calvin Klein Jeans CKJ21209S-077

Дамски слънчеви очила DKNY DK516S-281

НОСТАЛГИЯ ПО МИНАЛОТО

Носталгията по миналото ни отвежда в 70-те години на миналия век. Там откриваме класическите кръгли очила, но днес те са в OVERSIZE размер. Разчупените геометрични форми със светли стъкла, също намират своето място тук. Многоъгълните рамки ще ви накарат да се почувствате специални и със сигурност ще ви откроят в тълпата.

Дамски слънчеви очила Furla SFU460-0700

Унисекс слънчеви очила JOY AK17033-2 C07

Дамски слънчеви очила REVLON RV5210-13

ВЕЧНАТА МАСКА

Моделите тип маска са все още актуална визия. Различното днес  е, че са изработени от олекотени материали, така че да се чувствате комфортно по време на носенето им. Те са подходящи както за спорт, така и за дните, които прекарвате на плажа. Слънчевите очила тип маска, често са предпочитани от по- спортни натури с динамично ежедневие.

 Унисекс слънчеви очила BMW MOTORSPORT BS0005-26C

Мъжки слънчеви очила Police SPLA28-6AAG

Дамски слънчеви очила DKNY DK504S-001

ОЧИЛА В МИНИМАЛИСТИЧЕН ВАРИАНТ

Тази модна тенденция навлезе в света на очилата съвсем скоро, но определено успя да утвърди своята позиция, като предпочитан модел от артистичните хора. Екстравагантната визия винаги е била отличителна черта на нестандартно мислещите, затова ако сте сред тях изберете очила в минималистичен вариант.

Дамски слънчеви очила Police SPLA18-300G

Дамски слънчеви очила Police SPLA17-700Y

Унисекс слънчеви очила MEXX 6446-301

Дамски слънчеви очила DKNY DK109S-770

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *