JOY – Нашият собствен бранд

Повече от 17 г. след отварянето на първия ни магазин ние от  “Джой Фешън“ неизменно се стремим да предлагаме на нашите клиенти качествени оптични продукти на достъпни цени. През този период натрупахме безценен опит за предпочитанията на потребителите. Това ни даде смелост отново да бъдем пионери и да станем първата верига оптики в България, която лансира собствена марка.

Следвайки примера на водещи европейски оптичния вериги и разширявайки мрежата си до над 50 магазина, видяхме в това логичната следваща стъпка в развитието на нашата компания. Според пазарни проучвания името на нашата верига JOY е сред най-разпознаваемите в ритейл сектора в страната и №1 в оптичния бранш. Затова решихме името да е част и от нашия собствен нов бранд – JOY.

Нашите клиенти, които добре знаят, че Италия е известна не само със своята храна и култура, но и с традициите си в производството на очила, ни подсказаха, че очакват от нас колекция „Made in Italy”. И ние им я представяме чрез JOY Premio, която разработихме заедно с италиански дизайнери. Марката включва класически и модерни дамски и мъжки модели, с които виждаме пъстрия и разноцветен живот в града.

Диоптрични рамки JOY

Диоптричните рамки JOY са съобразени с масовото търсене и в комбинация с качествени стъкла от каталoгa JOY позволяват на нашите клиенти да получат добър продукт на достъпна цена. Каталогът ни с диоптрични стъкла JOY цели да покрие максималнo нуждите на българския пазар.

JOY J1806

Дамски модел – Колекция 2019

Форма: Пеперуда

Материал на рамката: Пластмаса/Ацетат

Цвят C.1: Рамка – черна

Моделът се предлага в още два цвята, които може да видите в нашия сайт!

JOY J1803

Дамски модел – Колекция 2019
Форма: Котешко око

Цвят C.3: Рамка – прозрачно розова

Моделът се предлага в още два цвята, които може да видите в нашия сайт!

JOY J1818

Мъжки модел – Колекция 2019

Форма: Правоъгълна

Материал на рамката: Метал

Цвят C.2: Рамка – матово сива

Моделът се предлага в още един цвят, които може да видите в нашия сайт!

 

Още модели ще откриете на www.grandoptics-bg.com и www.joyoptics.bg

 

Слънчеви очила JOY

Слънчевите очила JOY следват актуалните модни тенденции. При подбора на моделите сме се постарали да предоставим на нашите клиенти възможност да се наслаждават на слънчевите лъчи безопасно, както и да подчертаят своя стил и начин на живот. Едно от предизвикателствата и предимствата на собствените марки е възможността за постоянно разширяване на портфолиото. Очаквайте именно това от нас, за да отговорим на вашето търсене.

JOY AK17097

Мъжки/Дамски модел Колекция 2019
Форма: Авиатор
Материал на рамката: Метал
Материал на стъклата: CR39/Органични
Поляризация: Да

Цвят C4: Рамка – сребриста, Стъкла – сини преливащи

JOY 17075

Форма: Авиатор/Квадратна

Материал на рамката: Метал/Пластмаса

Материал на стъклата: CR39/Органични

Поляризация: Да

Цвят C2: Рамка – чернa лъскава/златиста, Стъкла – сиво-зелени

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *