Перфектно зрение на всички разстояния

Знаете ли , че:

  • Средната възраст на населението в България постоянно нараства. Днес една трета от хората са на средна възраст над 50 години, а до 2050 г., това ще са повече от 50%.
  • От 2007 година насам интернет е използван повече от хора над 45 години, отколкото от такива на възраст под 20 години.
  • Над 50% от населението използва активно смартфони и таблети.
  • 70% от хората на възраст между 40 и 70 години са активни шофьори.
  • Увеличава се желанието на хората да виждат и изглеждат добре.

С други думи нуждата от по-добро зрение непрекъснато нараства. Нормално е хората над 40-годишна възраст да имат проблеми с фокусиране върху близки обекти. С напредването на възрастта голяма част от тях имат и затруднения с фокусирането на средна и далечна дистанция.

Прогресивните стъкла улесняват всекидневието на тези, които имат нужда от корекция на зрението за различни разстояния. При шофиране, работа с компютър, комбинирана с четене на документи на хартиен носител, с прогресивните стъкла вместо два или три чифта, човек може да носи едни очила за близко, средно и далечно виждане. Стъклата се изработват чрез специална иновативна технология и имат перфектен естетически вид.

Всеки чифт прогресивни стъкла Zeiss се изработва индивидуално за вас. Zeiss използват уникална технология, за да ви гарантират отлично зрение на всички разстояния.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *